Reglement

Klasser

Lag kan melde seg på i følgende tre klasser:

Herrer Aktiv – Herrer Passiv – Herrer Old-Boys

Herrer Aktiv deltar gutte-junior-/senior-spillere (A-lag), som har spilt aktiv klubbfotball i 2015. Spillere som deltar må være fylt 16 år den dagen turneringen starter. Spillere som har deltatt i èn kamp på senior-, junior- og guttenivå betraktes som aktive. I denne klassen skal det være minst to passive spillere blant de syv som til en hver tid er på banen

Herrer Old Boys er forbeholdt KUN personer som har fylt 34 år som ikke har spilt seniorfotball i 2015.

Herrer Passiv er det kun tillat å bruke passive spillere. Spillere over 34 år betraktes derimot som passive. Spillere som ikke har deltatt på gutte-, junior- eller seniornivå i 2013 betraktes som passive.

Eventuelle søknader om dispensasjon for enkelt spillere skal være levert og behandlet før turneringsstart.

Påmeldingsavgift

Påmeldingsskjema leveres her på internett, under ‘Påmelding’. Påmeldingsavgiften er i år på 1200,- per lag. Påmeldingsavgiften må betales til kontonummer 3630.20.73400
Lag som ikke har betalt påmeldingsavgiften innen fredag 6. november klokken 15.30 vil ikke bli tatt med i pulje- og kampoppsettet. Husk å påføre kontaktperson m/telefonnummer og epost adresse

Spilleregler

Keeper har kun lov til å kaste ballen ut fra mål. Det spilles uten offside. Kamptiden er 2×15 minutter. Nytt av året er at NFFs kampreglement følger ved utvisninger. Det betyr at ny spiller ikke kan settes inn, og at utvist spiller automatisk får en kamps karantene.

Tabellplassering avgjøres ihht resultater, ikke innbyrdes oppgjør.

Det vil bli satt opp dommer til hver kamp. I sluttspillet vil det være autoriserte dommere. Protester skal leveres skriftelig sammen med protestgebyr på 200 kroner. For øvrig gjelder NFFs kampreglement.

Ved uavgjort i sluttspill kamper spilles 2 x 5 minutter ekstraomganger med Golden Goal før eventuell avgjørelse ved straffespark konkurranse.

«Flytende» innbyttere

I løpet av turneringen kan hvert lag til sammen benytte tolv spillere. Det skal først spilles en innledende serie. Størrelsen på puljene og antall kamper avhenger av påmeldingen.

Det er anledning å spille på flere lag i turneringen, men kun spille for et lag i hver klasse.

Det vil bli arrangert B sluttspill i klassen Herrer Passiv såfremt påmelding tillater dette.

Navn på lag

Lagene som ønsker å delta bør bruke fantasien og finne på gode, velklingende og helst korte navn. Arrangøren ser gjerne at det blir dannet lag på tvers av det etablerte klubb -systemet. Ved drakt-kollisjon har arrangøren drakter til disposisjon.

Forsikring

Spillere som er registrert hos NFF er forsikret gjennom forbundet. Arrangøren står ikke ansvarlig for forsikring av turneringens passive deltakere. Lag som har spørsmål i forbindelse med turneringen kan rette disse over telefon til turnerings-direksjonen.

Informasjon

AV-cupen, eller Vintercupen som den også kalles, er et samarbeid mellom Askøyværingen og Askøy Fotballklubb. Den avholdes på Myrane kunstgress på Askøy og blir i år arrangert for 30. året på rad.

Alle som vil kan delta så lenge man er fylt 16 år ved turnerningsstart.